After Eight Pannacotta

 

En pannacotta för mig är inte en sådan som är dallrig som gelé, eller en tjock kräm. Pannacotta ska vara krämig och lätt med en ljuv smak. Vanilj, lime, dumle eller kanske After Eight. Här kommer ett recept på en krämigt god pannacotta. Enjoy!
 
After Eight Pannacotta
till 4 personer:  
2 st gelatinblad
5 dl vispgrädde
½ dl strösocker
5-6 After Eight-plattor
1 tsk vaniljsocker
 
Hallon/jordgubbar, myntablad och After Eight
 
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och socker, ta från värmen. Obs, håll koll så inte grädden kokar över. Ta upp gelatinet och rör ner i grädden. Smält choklad-plattorna och blanda ner i grädden tillsammans med vaniljsockret. Häll upp blandningen i glas och låt stelna i någon timme i kylskåpet. Garnera med lite bär, kryddgrönt och After Eight-plattor (om du redan inte har ätit upp alla) och servera. 
 
Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback