Nötkakor

Detta fanns som sagt på mässan och var väldigt populära. Det var en man som kom 3 gånger och köpt 2 nötkakor varje gång.
Kakorna är krispiga men ändå sega inuti. Detta gör till att kakorna har en perfekt konsistens. De är också enkla och är både glutenfria och laktosfria. 
 
 
 
16 st:
 
200 g malda hasselnötter
2 st ägg
1 dl strösocker
 
hela hasselnötter till dekoration
 
 
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser till en massa. Klicka ut små toppa på en plåt täckt med bakplåtspapper. Tryck i en hel hasselnöt och grädda ca 8 minuter. Låt kakorna svara på galler.
 
Går bra att frysa.
 
 
Kram
 

Kommentarer
gunilla edholm säger:

jättegoda,SPECIELLT FÖR OSS SOM ÄR GLUTENINGOLERANTA

2014-04-28 | 17:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback