vit chokladmousse

 
 Denna moussen är enkel att göra och har en väldigt krämig och len konsistens. Att servera moussen i glas gör att det blir lite exklusivare. Fina glas att servera i är Dry Martini glas. Toppa med färska bär.
 
För åtta glas:
2 dl vispgrädde
150g vit choklad
1st ägg
1 dl kesella, naturell
Bär

Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter. Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning. Rör ner kvarg och sist grädden. Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca 1 tim. Toppa moussen med bär.

 

Kram

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback