Omelett med parma och sparris

 
 
Måndag eftermiddag och jag har haft en skön helg i Dalarna. Fina Rättvik med kust mot Siljan. 
 
 
 
 
 
 
Den senaste tiden har det blivit rätt många nyttiga recept. Vet inte riktigt varför på det viset. Även fast livet hade varit underbart om man bara åt cupcakes, desserter och cheescakes livet ut så funkar det ju inte riktigt så tyvärr. Men jag har ju även ett brinnande intresse för att laga mat. Sen blir det ofta inte att jag fotar maten, mest därför det inte kommer upp några recept på bloggen.  
 
 
 
 
 
 
 
4 portioner:
6 ägg 
1 dl mjölk
salt och peppar
 
1 knippe sparris (osäker på om man säger "knippe" när det är sparris)
1 pkt ca 12-14 skivor parmaskinka
 
sallad
 
 
Vispa för hand ihop ingredienserna till omeletten i en bunke. Koka Sparrisen i ca 3-4 minuter. Häll av vattnet. Stek parmaskinkorna krispiga med lite smör i en stekpanna. Lägg de åt sidan för att steka omelletterna. Grädda omeletten i pannan någon minut på varje sida på medelvärme. Servera omeletten med skinkan, sparrisen och en sallad. 
 
 
 
Kram
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback